Kære alle

Vi havde begge en drøm om at skabe et sted fuld af musik, god service og glæde. For tre og et halvt år siden så vi muligheden for at skabe sådan et sted da restaurationen “Arne B” var sat til salg. Vi var begge grønne på det tidspunkt og vi gik en spændende og udfordrende fremtid i møde.

Siden vi startede ud som selvstændige, har en af vores store udfordringer været økonomistyring samt at finde tiden til at få styr på budgetter m.m. ca. 600 koncerter senere har vi nu fået økonomisk rådgivning og overblik, hvilket viser en stor restance til SKAT men også en fremgang. Vi har forsøgt at få forhandlet en ordning i hus hvor vi kunne tilbagebetale vores gæld til SKAT. Dette er ikke lykkedes og SKAT har valgt at indgive en konkursbegæring. Vi er utrolig kede af SKATs beslutning.

I dag samarbejder vi med en række foreninger og vi er meget kede af at disse samarbejder må ophøre. Vi ved at foreningerne arbejder hårdt for at skabe gode oplevelser for hele byen. Vi håber inderligt at de kan fortsætte dette store arbejde, enten på Arne B under nye omstændigheder eller på nogle af de andre scener rundt om i Musikkens By…

I gennem de sidste tre og et halvt år har vi mødt en masse dejlige mennesker, både gennem musikken men sandelig også over baren. Det er alle mennesker vi skylder en stor tak for deres opbakning. Det er også folk vi kommer til savne.

At skulle sige farvel til alle vores ansatte, er nok det hårdeste. Vi har været stolte af vores lille trup. De har bidraget med smil og et stort engangement. Det skylder vi dem en ekstra tak for.

Ovenstående arrangementer afvikles som planlagt og I skal selvfølgelig være velkommen til at kigge forbi.

Vi ser nu frem til at boet gøres op og vi bliver nok nødsaget til at holde lukket fra d. 01. januar.

Tak igen, ikke mindst til vores familier og venner som har bakket os op fra dag ét.

Kærligst

Peter & Mads