Arne B’s musik

Arne B er et hyggeligt sted med velsmagende mad, musik og læskende drikke. Livemusikken, som præsenteres på Arne B, er varieret og spænder fra jazz til rock, pop, blues m.m. Vi er utroligt stolte af det lokale kulturliv, hvori vi har indgået en række samarbejder, og det glæder os at kunne præsentere spændende og varierede arrangementer med bl.a. jazz og verdensmusikforeningen Giant Steps, folkemusikforeningen Folk for Folk og sammenslutningen af entusiaster, der står bag Irsk Jam.

På Arne B har vi, som et nyt tiltag, arrangeret BLUES JAM hver fredag kl. 20.00. Alle er velkomne til at deltage på scenen med sang, rytme eller instrument. Derudover kan der på vores facebookside forefindes andre musikarrangementer, som ligeledes vil blive opdateret på hjemmesiden, når vi kan få kalenderen op at køre igen.

 

Giant Steps 

En musikforening med interesse i jazz og verdensmusik. Foreningen arrangerer ugentlige koncerter på Arne B om torsdagen, hvor der kan forudbestilles mad til kl. 18.30, og hvor musikken starter kl. 20.00. Enkelte lørdag præsenteres Lunzz Jazz med buffet fra kl. 13:00 og musik fra kl. 14.00. Det anbefales at reservere mad og/eller plads pr. tlf: 62224783.

Læs mere om Giant Steps & se deres video her

 

Folk for Folk 

Den lokale folk-musikforening Folk For Folk, har gennem den sidste tid præsenteret en dejlig lang række af skønne medrivende koncerter på Arne B om tirsdagen kl. 20.00. Vi er meget glade for samarbejdet og ønsker alle nye gæster velkommen. Se programmet for hvilket arrangementer der præsenteres i fremtiden. Det anbefales at reservere mad og/eller plads pr. tlf: 62224783.

Århus, Stakladen, Musikawards, d.9. marts, her skete det, Folk For Folk fik prisen som Danmarks bedste spillested, stort tillykke, vi er stolte af at komme på verdenskortet og tak til alle jer der stemte på os.

 

Fyns Automatservice 

På Arne B findes godt 30 spillemaskiner. Disse er leveret og vedligeholdes af Fyns Automatservice ApS.

 

Teknik

På Arne B har vi en fin scene med et fast PA, tunet ind til stedet. Vi har et lille sortiment af mikrofoner, kabler & stativer. Som udgangspunkt hjælper vi med opsætning & “hul igennem”. Herefter står bandet selv for at regulere lyden. Vi hjælper i det omfang det kan lade sig gøre. Er der spørgsmål til teknik eller scene kan du med fordel sende os en mail i forvejen på info@arneb.dk eller ringe på 62224783. Vi arbejder på at få lavet en oversigt her på siden.