Populære barer i København

Det er altid en fornøjelse at besøge en skøn bar i København. Særligt når det er torsdag, fredag og lørdag, men der sker helt bestemt også meget i byen på en helt almindelig hverdag, hvis blot man åbner både øjne og ører. På nettet kan man finde meget god inspiration til det næste barbesøg i byen, og her i artiklen vil vi fortælle om nogle af de barer, som vi flittigt besøger, og som vi netop mener er nogle af de mest suveræne. Her kan man nemlig altid finde en god stemning, og det er jo altid fedt at besøge en god bar, uanset om man er alene eller med gode venner. Man kan endda medbringe familiemedlemmer, såfremt man har lyst til det.

Københavns bedste barer

At tage på bar i København kan være en del af en fantastisk aften. I indre by finder man barer, der er særdeles velbesøgt og unikke, og hvor der kommer gode gæster. Er man til cocktailbarer, kan man vælge at besøge en af de nedenstående.

På Gilt er atmosfæren rigtig god. Man kan sige, at det måske endda er Københavns bedst bevarede hemmelighed, når det kommer til fantastiske cocktailbarer. Og det endda til trods for, at den har ligget på Rantzausgade på Nørrebro siden 2003. Ejerne mener selv, at denne bar er “klassens stille dreng”, men det er langt fra sådan, at alle besøgende opfatter den. Baren har en rigtig lækker atmosfære, og der bliver serveret fantastiske cocktails, som der virkelig bliver kræset om.

En anden god perle er Lidkoeb, der er beliggende i København V. Den gemmer sig i en baggård på Vesterbrogade, og derfor er der efterhånden også ret mange, der kender til denne bar. Den er nemlig meget velbesøgt, og helt vildt populær. Baren har også en gårdhave med kulørte lamper, og stemningen er generelt helt i top. Baren rummer hele tre etager, så der er rig mulighed for at folde sig ud. Der er samtidig også plads til mange mennesker i baren. Tredje sal skiller sig meget ud, og besøger man baren, er det kun spændende at se, hvad der gemmer sig her.