Værtshuse i København

København er et skønt sted at være, og har man lyst til at besøge et af de mange spændende værtshuse, så kan man få en god og hyggelig eftermiddag eller aften. Stemningen er nemlig altid god, og man vil også opleve, at priserne er gode. Udvalget af drikkevarer varierer fra værtshus til værtshus, og fra tid til anden kan man også være så heldig, at det er muligt at få lidt at spise. København er med andre ord lidt af et skattekammer, når det kommer til spændende og anderledes værtshuse, og i denne artikel vil vi dykke lidt ned i nogle af de perler der findes i byen. Det gælder derfor bare om at læse med her, for så kan man ikke undgå at blive inspireret til det næste besøg på disse kanter.

Mange skønne værtshuse i byen

Nummer 1 på listen må siges at være Eiffel bar. Det er på mange måder klassikeren over alle de andre klassikere. Dette værtshus har været til siden år 1736, så det har rigtig mange år på bagen. Når man kommer ind, kan man godt blive lidt overrasket, for gulvet hælder rent faktisk. Det er ikke fordi man er fuld, selvom man måske godt kunne tro det. Eiffel er fyldt med dejlig parisisk 30’er stemning, og her kommer både mænd og kvinder i alle aldre. Ruderne er blyindfattede, og der er Eiffeltårns-lygter, der lyser på de mest fantastiske måder. Stedet er også spækket med spejle og en helt fantastisk og udødelig Christianshavner-charme. Værtshuset ligger i København K., og det er helt bestemt et besøg værd. Her får man en helt ekstraordinær god stemning.

Nummer 2 på listen må siges at være Bo-Bi bar. Dette sted har Københavns første bardisk, og kommer man til dette sted, så møder man en helt særlig stemning, som man ikke finder ret mange andre steder herhjemme i Danmark. Så det er helt bestemt en oplevelse værd. Stemningen er direkte importeret fra New York, og man kan blive helt overrasket over, hvor udsøgt det kan føles. God musik spiller altid i baggrunden, og priserne er gode. Her kan man slentre ind alle ugens dage, og endda på de fleste tidspunkter af døgnet. Det er et oplagt sted at gå hen, selv hvis man ikke har nogen at tage med. Man kommer nemlig både nemt og hurtigt i snak med de øvrige gæster på dette værtshus.

København har også mange andre små perler

Vil man besøge de bedste værtshuse i København, så skal man naturligvis lægge et besøg forbi de to tidligere nævnte. Men det betyder helt bestemt ikke, at der ikke også findes andre gode perler i Københavns gader og stræder. For det gør der helt bestemt. Der er med sikkerhed også flere, end de fleste af os kender til, og har man lyst til at udforske byen en fredag eller lørdag aften, så kan man også bare se, hvad der sker, og hvor man bliver ført hen.

Det fede ved at gå på værtshus er den skønne og unikke stemning, der altid kan være med til at bidrage til noget helt særligt. Er man ikke tidligere værtshusgænger, så vil man nok blive overrasket, for det er bestemt helt anderledes end at gå på café eller lignende. Men det kan man kun glæde sig over, for så oplever man noget anderledes!